Бажаю ВСІМ безхмарних днів. 

А хмарними нехай будуть тільки технології !


     Сьогодні я завершила проходження курсової підготовки "Сучасні електронні ресурси для ефективної організації освітнього процесу в навчальному закладі". Хочеться подякувати за чудову лекцію Кравчук Тетяні Петрівні, за небайдужість, за величезний пласт опрацьованого та підготовленого матеріалу. Дякую за особливу атмосферу, за багатющі матеріали, за креативність і ту щирість, з якою Ви ділитеся з учителями. 

Як створювати Google Форми? Про що писати на блозі, щоб це було цікаво колегам та учням? Відповіді на всі ці та багато інших запитань ми дізналися під час проходження курсу. Якщо коротко,то практичність цього курсу зашкалює. Взяти з нього безліч корисного та цікавого для учнів могли і вчителі-новачки, і аси. 

Ніщо так не надихає на роботу, як гарна бесіда у дружньому колі. Дякую безмежно за простоту й щирість мови, душі, серця. Дякую за те, що вмієте, Тетяно Петрівно, складне зробити зрозумілим. Дякую за атмосферу дружнього спілкування з колегами. Нехай вогник любові до професії та предмету і надалі горить у Вашому серці. Здоров'я Вам!!!






 

 

НАЙПОШИРЕНІШІ ТЕРМІНИ В ІНТЕРНЕТІ

Дописати коментар

0 Коментарі